Thursday, 26 March 2009

William lagi

Hello!

Sihat semua kawan-kawan ku? Baguuuuussss (",). Saya ingat nari hari jumaat, berkobar-kobar esok bole bangun lambat... Ekekekekek... Nak baca citer pasal makan tak? Ok, ok...dah tau dah mesti nak punya :'p

Since saya tak sihat & hubby pulak demam, selasa tuh hubby kol ajak dinner sama. Kenalah turun kelana jaya, tapi takper sebab dia nak belanja makan kat william...yay! Pukul 6 kitorg dah lepak-lepak pikior-pikior apa nak makan, william pulak belum sampai... Sementara tunggu william, hubby rekomen sumtin utk appetizer kata hubby.

Tukang belanja...bergaya dengan beg baru dia, susah nah nak carikan dia beg.






Tukang makan



Dia rekomen chiz nan. Super-duper delicious!!! Very chizy tau. Kalau dah sedapkan mana bole cukup 1 ye tak? Tapi idok ler saya tambah, sebab sat-sat gi nak makan besaq...



Tengok chiz dia.....pekat... likat... ketat... eerrrrkkk???



Makannya dengan 3 jenis kuah. Macam biasa ada kari mamak, dalca & susu pekat. Susu pekat??? Yew, susu pekat tah f&n ke, cap teko ke, dutch lady ke tidak ler saya tau.




Yang ni main course nya, macam biasa Penne Arabiata Meat Ball Beef Roast. Tapi kali ni extra segala-galanya... Sengkak perut rasanya...wow!!! Memang marbeles rasanya, sungguh puas.





Kalau nak bawak gurlfwen ke, boifwen gi makan, bole ler bawak kat william ni... Nak tambah romantis, korang bawaklah lilin sendiri, pastu pasang mp3 instrumental jiwang...memang menjadi... Ekekekekekek :'p


Ngah, bila ko nak datang kl lagi? Bole belanja kitorg kat william... Ekekekekekek... Tapi ape-ape pun, lepas ko beranak ah (",)

4 comments:

Erda said...

hehehehehe...bestnye roti chiz tu. slalu ajak En.Cutad g mkn sane, tapi die x nak bawak! geram!!!

RinaRiz said...

hehehe... saya selamat lagi erda sbb opis hubby dekat je dgn william... saje cari alasan nak turun kelana jaya :p

GC said...

pernah gak g makan kat sini, rasanya 2 tahun lepas...g buke pose. senak gak lah perut nak menghabiskan. sekali tu je lah aku g...bukan sebb x sedap, tp takut x leh abis makan je.... aku ni tekak je besau tp berut kecik..he3x

RinaRiz said...

GC>> babe, kitorg kalo makan kat william mesti ordernya makan 1, pinggan 2... ekekekekekekek... memang banyak gedabak eh, tapi harga stended jek... caiyok :p