Friday, 20 March 2009

Mental

Salam.


Tak pegi makan ke? Aku tgh tggu lagi 2-3 org tgh setel keje. Masih lagi lom dapat tajuk filem anita mui tu...ishh..


Semalam tgk keliwon? Untung jadi orang rabun ni. Bila tengah seram tu terus aku cabut cemin mata, kelabu je muka antu tu aku tgk... Ekekekekekek... Taklah seram sangat jadinya.


Esok tak keje kan, jadi aku rancang nak goreng mee utk sarapan. Esok hubby rancang nak bawak mialila gi KPMC, cucuk utk cikenpox, lepas tu lepak kajang sampai lebam. Aku pun tak berapa sihat ni... Ok, ok, aku je saje bagitau, korang x payah tanya (",). Muka belah kanan dari pipi hingga ke leher bengkak, sakit pulak tu. Tah kenapa tah, tetiba je. Makin hari makin bengkak, makin sakit, makin risau aku. Esok aku nak jumpa doktor dah alang-alang nak gi KPMC tu.


Nak makan ape ni? Hari-hari nasi, kuah nenas, ikan kembung goreng, naik muak aku. Nak makan burger tapi takde orang nak belanja. Macamane?

6 comments:

GC said...

nak telan air liur sakit x? kalo ye, haaahhh.....compom la ko kena bengguk/beguk... dapat la ko cuti seminggu..he3x
aku pernah kena...abis 1 ghumah..kalo betul lah benda tu, dia bule bejangkit tau!!
seminggu x leh nk makan, bule kurus beb (^.^)

RinaRiz said...

Tapi ek org kata kalo kena beguk atau bongok tu kepala pening, sakit giler... Tapi aku nyer sakit2 biasa jek... Camne nih? Eh, aiza... ngape aku tak bule tgk blog ko eh? Konpius mak :-I

nonnie78 said...

ieee.. aku yang baca pun naik muak.. kuah nenas? pajeri ker? aduh.. terlayan betul kau ye benda yang sama ari2.. kalau aku rasanya aku makan nasi letak telur mata kerbau ngan kicap je.. lagi selera kot. tak pun goreng ikan bilis ngan bawang.. perh.. mau 2pinggan nasi tu.

TauruzMama said...

ko xabis2 ngan Anita mui kan..hehe...
Jgn Mental yg kritikal sudahhhh

GC said...

sowi la beb...aku x sure naper ada prob kat blog tuh...cube tgk 'Tools' : 'Pop-Up Blocker' setting ko... cuber la adjust2 kat situ (^.^)

RinaRiz said...

nonnie>> ape pilihan ade beb kalo opis depan dgn klcc... nak tukar selera aku kena mkn kat klcc, poket lebur kaedahnya

tauruzmama>> aku dgn anita mui kan sepupu karat... ekekekekek

gc>> yolah, nanti aku usahakan popap-popap itu tak di block lagi (cam lucah je popap-popap tu kan?).. ekekekekek