Tuesday, 17 March 2009

Botol Sepital

Aku lupa nak citer tadi. Aku eh sekarang dah jadi saudagar tau. Saudagar apa? Saudagar taik... Ekekekekek... Saudagar botol.


Adik aku kan keje sepital, jadi bila dorg order ubat sure datang dengan botol sekali. Jadi ubatnya dorg amek, botol dorg buang. Jadi aku pon soh ler adik aku kebas, ekekekekek... Aku bawak gi opis sebab budak-budak opis nih berebut nak botol. Ada yang nak wat bekas tepung, gula, garam, biskut, blablabla.com.my. Ada macam-macam size botol ni, yang kurus slim, yang gebu tembam, dan lain-lain-lain lagiey..



Kalo korang nak banyak-banyak botol, baik korang benti keje skrg pegi mintak keje kat sepital pulak... Ekekekekekek. Jangan marah haaaaaaa (",).

~Tatta~

5 comments:

Ibu_Hamzah said...

yg ala2 transparent takdek ke? aku suka yg cam bekas tepung/gula dlm SUGAR AFC tu.. tak dpt kaca, plastik pon jadi la..

RinaRiz said...

kat tesco melambak :p

RinaRiz said...

kat tesco melambak :p

nonnie78 said...

hahahahah.. ko sedekah kat aku tak bleh ke sab? takkan kawan pun nak jual kottt

RinaRiz said...

n0nnie>> ekekekek...manade aku meniaga beb.. acah je :p. aku bawak sebab budak2 opis ni hah sebok nak botol nak simpan barang kering.. ko nak ke beb? cian nya dia... bole tu memang bole, tapi kena tunggu turnlah, lama tak lama aku tak janji... ikut orang sepital ada order ubat adalah botol (",)