Friday, 26 September 2008

~anDa bOSan???~

aku & lagi 2 orang kerani cabuk dilanda kebizian yang melampau gara-gara bos aku super lepas tangan. korg angin x kalo bos korang suka wat perangai ngades, contohnya nari cakap lain, sok cakap lain, lusa cakap lain...mcm kaplamyenge tau!!! pas tu ape2 yang keje kitorang wat dia x moh cek tp sain jek dgn alasan ape2 masalah nnt kitorg kena tanggung bulat2 je sbb dia cuma sain..hampeh kan?!!!!! elok dia nih campak kat lombong bagos...harharharharharharhar...

ok, abes citer pasal bos skrg citer pasal soping pulak yew. rancangan pada hari sabtu nih a.k.a. esok, memula rancang nak gi basoh kete tp tukar lak. so pepagi sok hubby & mia teman aku gi keje & wat keje sampai agak-agak kol 12 gitew, pastu cabut gi soping kat jusco pulak. nih baru betul nak nyoping barang2 aku & mia..yey!! smlm nyoping tudung kat pasar malam je beb, tgh lelong kan RM10 selai...bole tahan lah kualitinya.. eehhh smlm terserempak dengan budak sekolah aku a.k.a. blogger gak, nOnnie... (ppssstttt.. waaaaaaah nOnnie, ko betul ah nmpk berseri gitew...tapi aku tau ape rahsia ko...jengjengjengjengjeng...ngandung lah!! jijijijijijijijiji... jelez mak nok!!) hari ahad baru nak gi basuh kete kasik kilat sampai leh wat cemin..jijijiji.. senin & selasa aku kena keje lagi, jumaat lepas raya pun aku keje gak... bosan ek?

tgh2 nak beraya nih opis besar kat singapura tuh lom bagi-bagi lagik gaji. ko bayangkan lah nak clear chq selalunya 3 hari bekerja. kalo dapat nari jawabnya selasa yang kelam-kabut tuh baru clear, tp masa tu lah selalunya atm2 kat kl nih bnyk "out of service", sbbnya duit dah kosong. tapi kalo x dapat gak nari, mmg dorang sengaja cari pasal la tuh. korg tau x sekarang dia wat opis kl cam anak tiri ko, manjang aniaya.. bole ko sabar?? bos aku lak skrg lak harus gitew lepas diri sendiri, geram x?

ketensenan di bulan ramadhan...ha.ha.ha.ha.ha.ha.hampeh!! jijijijijiji... ape-ape pun 3 orang kerani cabuk kat cni tetap kena
tapi kalo senyum sorang2 cam org giler kan?!?! jijijijiji

4 comments:

nOnnie_sayang said...

hahah.. lawak lah statement ko tu!! berseri mendanya?? aku tak sihat semalam. anak kau.. geram aku tgk pipinya tu.. macam abah dia gak.. kah kah kah....

RinaRiz said...

jijijijijiji...kalo ko nak trai cubit-cubit pipi abah mia aku relakan...kahkahakhakahkahakahkah!!!

nOnnie_sayang said...

kui kui kui.. kot ko tak tahan hati lak tengok aku kejekan pipi laki kau itu....!!!

RinaRiz said...

ekekekekekekkkk...aku cubit pipi laki ko lak...kahkahkahkah... sungguh de kurang ajar kan?? hehehe..aku gurau tau yang.. :p