Wednesday, 28 January 2009

~Restoran Salero Negori~

Dah lama hubby nak bawak aku makan kat

Restoran Salero Negori.

Ini restoran minang, laki ku kan ada sikit-sikit yang tak berapa nak banyak darah minang kalau korg nak tau lah...hahaha. Since rumah pengantin kat damansara je, teruslah hubby bawak kitorg sekenari ke sini. Lauk-lauknya sedap, aku suka. Mak aku & mia je tak makan, perut sengkak kekenyangan... hehehe. Tak sempat aku nak petik gambar lauk-pauknya sebab excited gaban nak nerai. Pencuci giginya pulak makan tapai pulut aiskrim. Sungguh yumyumyum.


Oh kekanda ku..... mengapa rupa kita berdua hitam dah putih.. oh titak!



Adinda ku Jujen, tgk-tgk dah takde tahi lalat... hehehehehe





Budak kecik ni kan, kalau nenek dia tak wat makanan tuh main-main mesti dia taknak tau, hep!!!


Super kenyang okey, dalam kete kan main karaoke lagi. Well, kitorang kan peminat hangus AJ.

~Tatta~


::AJ tuh saper? Bukan AJ Backstreet Boys tu, nih Ahmad Jais lah...hahaha::

3 comments:

TauruzMama said...

Darling kt ner ni...sodappppp tuuu

RinaRiz said...

kat PJ babe... kalo ko nak gi bgtau aku, nnt aku minta alamat dari hubby kuz :D

RinaRiz said...

kat PJ babe... kalo ko nak gi bgtau aku, nnt aku minta alamat dari hubby kuz :D