Monday, 1 December 2008

@rumah Aunty & Uncle

Ni rumah aunty hubby kat cheras tapi x sure exactly kat celah mana... rumah aunty nih sungguhlah mendamaikan tau sebabnya rumah tu dia & hubby dia hiaskan ala bali. aku & hubby rasa seronok kat situ sebabnya rumah dia menenangkan & laman yang menghijau. aku rasa kan kat lorong tuh rumah dia PALING DEBOM tau... aku pulak paling suka kalo lepak kat dapur dia... aku suka nah kitchen cabinet dia, dah macam kat dalam katalog ikea..hehehe..

meh tengok sikit-sikit gambar aku petik semalam sementara tunggu dorg balik dari pahang. Enjoy!
2 hari yang menyeronokkan, tapi malam semalam dah kena balik kajang. hubby kata dia sekarang tgh rancak survey rumah. Insyaallah, kalau takde aral melintang patah membujur layu (layu ke laju?? :p) tahun depan kitorg dapatlah dok kat umah sendiri... yeyey!! jumaat nih start tido lagi kat rumah aunty & uncle nih sebab dorg balik kedah nak sunatkan anak-anak dia.. anak dia yg perempuan satu-satunya haritu UPSR dapat 5A tau.. tahniah!

4 comments:

oliole said...

memang 'aman damai'concept bali ni...
mana kitchen? tak ambil gambar ke?

RinaRiz said...

lupalah olie..heheheh.. xpe minggu nih tido situ lagi nnt saya amek gambar ye... :D

Ibu_Hamzah said...

membujur lalu melintang patah la.. hahahah

RinaRiz said...

hahahaha... yeke?? baru ku tahu nari.. :p