Tuesday, 5 May 2009

Senam Dan Senam

Ini hari aku & kak aida dah hepi-hepi + excited nak gi senam-senam ni petang kat taman KLCC tu. Dekat je dgn opis kitorg. Saja nak buang lemak berendam ni.


Semalam punya terujakan (semalam aku cuti), gi lah cari beg kat kedai barang-barang sekolah...teringat zaman-zaman sekolah dulu, excited giler! Sampai je kedai tu aku nampak ada 2 orang budak melayu macam malas-malas je jaga kedai tu...ekekekekekek...


saya yang ayu: Dik, sini ada jual beg sekolah tak?
adik yang bosan: Ada, kat dalam kak!

**********

Aku punya teruja masuk sampai dalam, memang beg banyak tergantung, tapi nya beg sekolah kaler pink, barbie lagi...ekekekekek...adoiii!!! Takkanlah akak yang ayu ni nak gi joging sandang beg barbie pink dik nun oiii!!! Sabor jele, kan main gelak budak tu! Dapat jua beg yang aku nak. Simple-mimple jek! Janji lepas aku letak kasut, suar & t-shirt bagai.



Malam tadi kan main lagi aku berkemas, susun kasut, susun stokin, macam budak sekolah dapat masuk asmara....ekekekekek... Asramalah...jangan nak menggatal yew!



Harap-harap dapat ler sampai abis minggu ni gi senam-senam... Tidak ler orang ngata H.H.T.A. (busuk!!! ekekekekekek).


**Rakyat sihat, Negara maju**

5 comments:

GC said...

wahhh...semangat nyer aku dengar... aku pun H.H.T.A gak bab senam ni... cadang nak wat tetiap pagi kat taman permainan umah pas bangun tido, tapi aura bantal ngan tilam lagi kuat..hhhmmm...H.H.T.A. ^.^.
memandangkan ko dah bersemangat, semangat aku pun terbakar kembali...he3x
tengok lah sok pagi...akan aku tepis aura bantal dan tilam dengan bersungguh-sungguh....^.^

RinaRiz said...

caiyok! caiyok! caiyok!...


***ehem..ehem.. sebenornya panggilan lemak-lemak lembut yang lebih, bukan pasal nak stamina pun...ekekekekek**

Ibu_Hamzah said...

ok starting arini aku nak kira bape kali ko joging heheheh...

eLLy said...

Sab.. nak ikot .....

RinaRiz said...

Ibu_hamzah>> Tak pegi hari2lah sebab exercise group tu hari selasa & khamis je.


eLLy>> jom!jom!jom! lagi ramai lagi meriah babe!