Wednesday, 11 July 2012

Biskut dan Kofi

Salam dan Hallohaiii...

Sementara menunggu encik hubby datang dari Kelana Jaya ke Jalan Ampang bagi menemani puan isterinya di ofis, harus saya updet blog kan. Kat luar tu pulak gelap baru lepas hujan... Tangan ni gigil dah macam henpon bila vibrate pulak.. tttrrrrrr... tttrrrrrr... tttrrrrrr... Berbekalkan neskafe susu dan biskut lemak hup seng 15 keping (sila baca berulang-ulang.. 15... 15... 15... campurkan kesemuanya jadi berapa keping?.. muahahahaaaa),pun tak kenyang-kenyang...

(pinjam gambar dari sini)

Manalah encik hubby nih lom sampai-sampai lagi, saya tak suka betul dok ofis ni sensorang. Sebabnya? Sebabnya kalau dah sensorang tu bukannya jadi kerja, mengulor je...

~Tapi apa pun jomlah ngulor sesama... yok~

6 comments:

Nadya Hasan said...

salam...sy ada pos comment sblm ni..just n tny condo karunmas ok x?sy igt nk beli area ctu..tq ^.^

Rina dan Mia said...

Salam 2 awk juga. Setakat nak masuk 3 tahun dok situ alhamdulillah, ok je. Meh la beli, manatau berjiran kita :)

Nadya Hasan said...

owh yeke...huhuhuhu..thnks 4 info...xde kes merbahaya heh sbb blk keje mmg lwt mlm kdng2...blh kita chat sec personal x...hee...help me =)

Sellynna said...

aku da xberani stayback kat opis aku tu.. cukup la dulu jd org last kunci pintu.. sejak kjadian misteri tu trus xberani.. tp xtau la kalu da ilang rasa takut nnti aku stay lg

Rina dan Mia said...

Nadya> kami pun selalu balik lambat, kadang2 pukul 1 baru sampai parking, alhamdulillah, ramai gak tido lambat kat situ :P

Ngah> kalu terdesak je baru aku stay kat opis ni.. :)

Nadya Hasan said...

owh yeke..ok...tq2