Tuesday, 23 August 2011

Ucapan

Nak ucap Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 54 tahun.


Pada yang dah tangkap leleh dengar lagu raya tu bawak-bawaklah berbuka makan kuih raya ye, dah tak sabor sangat nampaknya. Yang tak dapat beraya kat kampung pulak bawak-bawaklah talipon ke kampung wat melepaskan rindu, ye!


Minggu ni sampai le kuih-kuih raya, kerepek-kerepek raya yang di pesan. Tak leh wat balik nek lrt ni, kang bersesak-barat habis kerepek jadik serdak kekdahnya. Raya nanti datang ler romah ye...


Selamat...selamat...selamat...selamanya...

4 comments:

Mohd Fadzly Desa said...

Assalamualaikum...nak tumpang tanya. Akak ni duduk kat mount karunmas kndo lagi ke? Camana duk kawasan tu, ok ker?

Rin & Mia said...

Salam. Ye, saya masih duduk di MKK. nape ye? awak duduk kat cini gak ke? ntah-ntah berjiran pulak :D

Mohd Fadzly Desa said...

Ooo...saya belum duk lagik, insyaAllah neigbour to be nanti, tgh tunggu nak sign snp. :D akak duk block mana? camana yer keadaan sana, ok tak kak? sbb wife saya risau sgt dia kata kawasan tu scary....heheheh.

Rin & Mia said...

sepanjang kitorg dok cni alhamdulillah ok je, sekarang mini market pun dah dekat...